"Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. - Érts ahhoz, amit csínálsz! - Szeresd amit csinálsz! - És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez"

- Will Rogers -

 • Köszönjük, hogy megtisztel bennünket érdeklődésével. Jancsek Zsolt épületgépész mérnök vagyok. Cégem jelenlegi formájában 1998-óta működik.

  Fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Tapasztalt, a munkában igényes szakembereinkkel az épületgépészet számos területén bizonyítottuk, hogy a tisztességes piaci magatartás és a Megrendelők igényeinek maximális kielégítése a garancia a hosszú távú működésre.

  Az épületgépész szakma fejlődését folyamatosan nyomon követve célunk az új költség- és energiahatékony gépészeti rendszerek ajánlása Megrendelőinknek, szakmai segítség nyújtásával, törekedve a "komplex rendszer"-ben gondolkodás jelentőségére.

   

  Cégünk fő profilja az épületgépészeti kivitelezés. Igény szerint, és természetesen a feladat jellegétől függően vállaljuk a megvalósítandó gépészeti rendszerek tervezését.

  A kivitelezési munkáknál törekszünk az átfogó – komplett gépészeti rendszer(ek) megvalósítására: víz-, gáz-, központi fűtés-, légtechnika-, klíma-, és központi porszívó szerelés, kapcsolódó gépészeti automatika szerelés.

  weboldalkészítés honlapkészítés | 2010 © Copyright Jancsek Bt.

  Cylex Silver Díj