"Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. - Érts ahhoz, amit csínálsz! - Szeresd amit csinálsz! - És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez"

- Will Rogers -

 • Klíma és szellőző rendszerek telepítésekor is elsősorban az alacsony energiafelhasználású berendezéseket ajánlunk.

  - Klímaberendezések:

  Lakóépületek, üzlethelyiségek , irodák klimatizálásánál, többféle gyártmányból elsősorban az inverteres, magas hatásfokú mono , multisplit és VRF klímákat szereljük. Vállaljuk a készülékek időszakos, garanciaidőn belüli és utáni karbantartását. A berendezések kiválasztásában, a rendszer kialakításában kérje segítségünket, az aktuális készülék árlistánkat megtalálja webáruházunkban. 

  Klímaberendezések Klímaberendezések Klímaberendezések

  - Szellőző rendszerek:

  Az energiatudatos építkezés napjainkban egyre nagy obb teret hódít hazánkban is. Az épületek megfelelő tájolása, fokozott hőszigetelése (polisztirol, kőzetgyapot) az egyre alacsonyabb hőátbocsájtású fokozott légzárású nyílászárók beépítése indokolttá teszi az energiatakarékos lakásszellőzõ berendezések beépítését, amelyekkel biztosítható a szabályozott szellőzés, a felszabaduló pára elszállítása és ezáltal a penészedés kialakulásának megakadályozása. 

  Szellõzõ rendszerek Szellõzõ rendszerek

  A családi házak szellőztető rendszerén kívül vállaljuk éttermek, panziók, ipari és technológiai létesítmények szellőző rendszerének kiépítését gépészeti tervezéssel együtt, valamint elkészült  légtechnikai rendszerek mérését, beszabályozását.

  Cégünk a légtechnikai berendezések forgalmazásában a SOWOLU Kft. energiatakarékos légkezelőinek dunántúli képviseletét látja el. ( www.sowolu.hu )

  weboldalkészítés honlapkészítés | 2010 © Copyright Jancsek Bt.

  Cylex Silver Díj