"Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. - Érts ahhoz, amit csínálsz! - Szeresd amit csinálsz! - És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez"

- Will Rogers -

 • Miért érdemes megújuló energiaforrások felé tekintenünk?

  A Magyarországon legelterjettebb fosszilis energiahordozó a földgáz. Jelenleg az ipari gázár már meglehetősen „felzárkózott” az EU átlagárszinthez, ellentétben a lakossági földgáz árával ami nálunk még jóval kisebb az európai átlagárnál.

  A földgáz árának az utóbbi néhány évben tapasztalt jelentős emelkedése mind az ipari mind a lakossági vonalon, előtérbe helyezi a meglévő alacsony hatékonyságú fűtő rendszerek korszerűsítését valamint a meglévő és új építésű épületeknél egyaránt a minél nagyobb részarányban történő megújuló energia felhasználást.

  A különböző rendszerekkel és hőhordozókkal előállított fűtési energia jelenlegi ár-arányai a lakossági gáz árának várható további nagymértékű emelkedésével még inkább eltolódnak, ezért ajánlatos hogy a fűtés- (hűtés) kiépítésénél törekedjünk a minél energiatakarékosabb rendszerek kialakítására.

  Megújuló energiaforrások

  Amit új épület építésekor és meglévő épület korszerűsítésénél ajánlunk…

  Hőszivattyús rendszerek

  Padló- fal- mennyezetfűtés

  Napkollektoros rendszerek

  weboldalkészítés honlapkészítés | 2010 © Copyright Jancsek Bt.

  Cylex Silver Díj