"Ha sikeres akarsz lenni, a dolog nagyon egyszerű. - Érts ahhoz, amit csínálsz! - Szeresd amit csinálsz! - És higgy abban, amit csinálsz! Igen, ilyen egyszerű ez"

- Will Rogers -

 • Cégünk ingyenes felméréssel, vízkeménység méréssel, valamint kedvező áru és a megfelelő kapacitású berendezés kiválasztásával segíti önt a helyes döntésben.

  A vízlágyító berendezés beépítése a használati vízrendszerbe – habár az alapszintű gépészeti rendszernek nem része – elengedhetetlenül fontos a rendszer hosszú távú és energia hatékony üzemeltetésének. A széles körben elterjedt kombi vagy tárolós gázkazánok, indirekt fűtésű melegvíztárolók, konyhai gépek, mosó- illetve mosogatógépek hatásfoka a folyamatos kemény víz felhasználás miatt 1-2 év alatt drasztikus mértékben leromolhat, aminek következménye az indokolatlan elektromos- és gáz energia fogyasztás.

  A kemény víz tönkreteszi a beépítésre került csaptelepeket, WC tartályok szelepét, ami azok idő előtti cseréjéhez vezethet, ráadásul a garancia sem érvényesíthető a kemény víz okozta hibákért.

  Az általunk ajánlott és telepített vízlágyító berendezések alacsony üzemeltetési költségűek. Kevés regeneráló sót és öblítővizet használnak. Fontos szempont a higiénikusság is. A berendezések beépített gyantaágy fertőtlenítő egységgel rendelkeznek, ezzel biztosítják a baktériummentes működést. Vállaljuk az általunk telepített készülékek garanciaidőn belüli és garanciaidő utáni karbantartását

  Vízlágyító berendezesVízlágyító berendezesVízlágyító berendezes

  weboldalkészítés honlapkészítés | 2010 © Copyright Jancsek Bt.

  Cylex Silver Díj